Tehnică de transmisie electrică

< inapoi
Zoom tehnica electrica

printTehnică de transmisie electrică INA oferă de asemenea, potrivit pentru toate seriile de unităţi liniare conduse, şi o combinaţie optimă de acţionare electrică pe cerinţele clienţilor. Servomotoare ... mai mult

Comanda online
Descriere

print

Tehnică de transmisie electrică

INA oferă de asemenea, potrivit pentru toate seriile de unităţi liniare conduse, şi o combinaţie optimă de acţionare electrică pe cerinţele clienţilor. Servomotoare fin gradate sunt disponibile pentru toate unităţile liniare, împreună cu cutii de viteze planetare precise pentru o gama larga de aplicaţii.

Cele mai moderne tehnologii de control pentru controlul motoarelor sunt bineînţelese şi oferă, astfel, o înaltă performanţă modulelor liniare INA.

Controlere sunt puse în funcţiune prin intermediul unui instrument user-friendly, o funcţionarea iniţială a modulului liniar sau a tabelei liniare este oferit ca serviciu.

Servomotoare extrem de dinamice sunt disponibile cu un encoder absolut sau un resolver, cu sau fără frână de oprire.

Conectarea la controlerul poate fi făcută uşor şi rapid folosind cabluri compensate, care sunt disponibile în diferite lungimi standard.

Pentru o ajustare de cuplu, clientul poate alege între transmisii planetare cu cutii de viteze planetare în una sau două trepte. Alte accesorii includ linii de potrivire pentru conectarea cablurilor de control, filtre, rezistori, bobine de balast cu motor şi switch-uri diferite de proximitate pentru montare pe motoarele liniare şi tabele liniare INA. Cu aceste produse, se pot îndeplini cerinţele dumneavoastră de poziţionare în condiţii de siguranţă, rapid şi economic.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Catalog de produse cu sistem de selectare şi consiliere

Catalog