Rulmenţi axial-radiali cu bile

< inapoi
Zoom rulmenti rad-ax cu bile

print Rulmenţi axial-radiali cu bile-click aici pt redirectionare catalog Cerinţele impuse mecanismelor de tip şurub-piuliţă nu pot fi întotdeauna îndeplinite de rulmenţii standardizaţi. ... mai mult

Comanda online
Descriere

print

Rulmenţi axial-radiali cu bile-click aici pt redirectionare catalog

Cerinţele impuse mecanismelor de tip şurub-piuliţă nu pot fi întotdeauna îndeplinite de rulmenţii standardizaţi. INA/FAG deţine o paletă vastă de rulmenţi axiali-radiali cu bile pentru suspensiile exacte, rigide, cu frecare redusă, uşor de montat şi fără întreţinere care îndeolinesc necesităţile de funcţionare dinamice ale mecanismelor de tip şurub-piuliţă. Cu acest spectru de produse se pot soluţiona toate aspectele tehnice şi economice ale suspensiei şuruburilor de avans din orice aplicaţie.

variante pe mai multe rânduri

Rulmenţii axiali-radiali se execută în mai multe variante constructive cu bile pe unul, două sau pe trei rânduri şi sunt ansamble gata de montaj. Aceştia sunt nedemontabili şi se compun din inele exterioare cu pereţii groşi, din colivii cu bile şi din inele interioare monobloc sau secţionaţi. La multe variante constructive, inelul exterior prezintă o flanşa cu orificii pentru montajul simplu la construcţia învecinată. Inelele lagărului sunt astfel construite încăt pot fi pretensionate cu ajutorul unei piuliţe crenelate de precizie.