Roti Cauciuc

< inapoi
Zoom cauciuc

printRoti din cauciuc  din oțel,furca otel sau  material termoplastic, disponibile, de asemenea, si cu nici cauciuc marcaj gri și cu  cauciuc special antistatic, rezistente la ulei, elastice.Roti cu ... mai mult

Comanda online

Galerie foto

cauciuc
Descriere

print

Roti din cauciuc  din oțel,furca otel sau  material termoplastic, disponibile, de asemenea, si cu nici cauciuc marcaj gri și cu  cauciuc special antistatic, rezistente la ulei, elastice.Roti cu cauciuc negru și janta de aluminiu sau janta din poliamidă 6 , disponibil, de asemenea, cu cauciuc gri si albatru.Roti cauciuc cujanta de fontă sau de oțel .Roti disponibile într-o gamă de diametre între 80 mm și 400 mm și combinate pentru diferite tipuri de sarcini:medii, grele și suplimentare si Role heavy duty- permite capacități de încărcare între 50 kg și kg 2500.

Roti din cauciuc pivotante, din otel presat, cu diametrul rotii de 80 mm si cauciuc de 25 mm. Capacitate de incarcare cu greutate de 50 kg, rulment cu bile, placa cu rulment pe bile dublu rezultand intr-un joc foarte redus la cap si durata de viata foarte lunga, cu blocarea partii de sus, zincata. Roata din cauciuc solid standard, pe janta din otel presat, zincat.

Roti din cauciuc  din otel presat cu diametrul rotii de 80 mm si cauciuc de 25 mm, cu capacitate de incarcare de 50 kg, cu rulment cu role, greutate unitara de 0.57 kg, cu placa din otel presat si rulment dublu, joc extrem de redus la cap si durata de viata lunga, din tabla zincata, cu roata din cauciuc standard, solid, si jante zincate din otel presat, cu cale de rulare de culoare gri care nu lasa urme pe suprafata de rulare.

Roti din cauciuc  pivotante din otel presat si furca fixa, cu diametrul rotii de 150 mm, latime cauciuc de 40 mm, capacitate de incarcare (greutate) de 135 kg,rulment cu bile dublu in cap, joc redus si durata de viata mare, cu dispozitiv de blocare, zincata; roata din cauciuc standard solid, janta din otel presat, zincat. Versiune de roti antistatice negre si frana “stop-fix”.

Domenii de utilizare: carucioare, mobilier si aparatura medicala,containere, carucioare, utilaje constructii.

Specificatii
Descarcare