ktr

KTR Kupplungstechnik GmbH

Infiintare: 1959 Sediu: Rheine, Nordrhein-Westfalen Cifra de afaceri: cca. 200 milioane EURO in 2011 Numar angajati: 360 angajati la sediul din Rheine - cca. 850 angajati la nivel mondial Activitati: Cercetare si dezvoltare, design, productie si comercializare Locatii de productie: Germania, Polonia, SUA, China, India Retea de distributie internationala ce cuprinde 20 de companii subsidiare si aproximativ 90 de parteneri de vanzari la nivel mondial
KTR-competent in diverse domenii industriale: Cai ferate si tehnologii de trafic, Industria constructoare de masini, Industria hartiei si tipografii , Industria de ambalare, Agricultura si silvicultura, Otelarii si turnatorii, Domeniul minier, Hidraulica, Tehnologie marina, Tehnica medicala, Pompe si compresoare, Masini-unelte si utilaje,Centrale eoliene.

www.ktr.com
test-big-slide-01
avo

AVO - Aldo Valsecchi S.p.A

AVO S.p.A. is an historical name in the production of wheels and castors. Established in Omegna in 1943, the Company has always put the emphasis on high quality and advanced technology in manufacturing techniques and materials, with an eye to Customer satisfaction. But the most important factor in the success of AVO S.p.A. is the dedication of the Valsecchi family, who have run the Company with a mixture of tradition and innovation that has made AVO S.p.A a European leader in its business field.

www.avo.it
test-big-slide-02
diamond

Diamond Chain Company

Fondat în 24 decembrie 1890, Diamond Chain Company este unul dintre cei mai experimentaţi producători de lanţuri cu role din lume. Animat de principiile experienţei de neegalat, calităţii nedepăşite şi performanţei incomparabile, rombul a fost adoptat ca marcă de comerţ a companiei, deoarece simbolizează perfecţiunea şi reaminteşte permanent valorile de bază ale companiei. Astăzi, Diamond Chain Company stabileşte standardul pentru lanţul cu role de înaltă performanţă, datorită celei mai mari durate de funcţionare din industrie, garanţiei şi selecţiei producţie. Începând cu lansarea în industrie şi până la poziţia de lider al industriei, lanţul Diamond este cel mai fiabil lanţ cu role, acolo unde performanţa contează cel mai mult.

www.diamondchain.com
diamond-bg
upower

U-Power

U-POWER has set a target to become the authentic and absolute reference for the well being of people in the workplace. Therefore it is a pivotal focus for U-POWER to solve a range of safety issues using the highest values and execution. For U-POWER the PPE arena is the highest and toughest challenge of any new project and technological competence.

www.u-power.it
upower-bg
test1

Schaeffler Technologies AG & Co. KG

FAG, astazi marca de succes a Grupului Industrial SCHAEFFLER, a pornit la drum cu o inovatie care a revolutionat intreaga industrie a rulmentilor: in anul 1883 Friedrich Fischer a inventat masina de rectificat bile cu ajutorul careia a fost posibila pentru prima oara realizarea bilei "perfecte". Aceasta inventie, precum si patentarea rulmentului radial oscilant cu role pe un singur rand, face ca marca FAG sa fie considerata si astazi, dupa mai bine de un secol, unul dintre pionierii inovatori in privinta tehnicii rulmentilor.

www.fag.com
fag-bg
test1

Schaeffler Technologies AG & Co. KG - INA

INA / Dr. Georg Schaeffler, unul dintre fondatorii companiei care ii poarta numele, a dat dovada de gandire interdisciplinara inca din 1946 cand, prin inventarea rulmentului cu ace, a deschis noi perspective pentru industrie. Frecarile reduse si fiabilitatea marita au convins producatorul celebrelor ,,broscute" VW Beetle sa inlocuiasca bucsele cu alunecare cu noul rulment radial cu ace. Spiritul inventiv si dorinta de succes care l-au animat pe Georg Schaeffler sunt si astazi componente statornice ale culturii INA in peste 35 fabrici din intreaga lume.

www.ina.com
ina-bg
continental

ContiTech

ContiTech la îndemâna dumneavoastră. În calitate de lider mondial în tehnologia cauciucului şi a materialelor plastice, pieţele în expansiune din lumea întreagă reprezintă casa noastră, – cu facilităţile de producţie, partenerii de distribuţie şi unităţile de desfacere. Si dumneavoastră puteţi beneficia în România de expertiza noastră tehnologică şi de service. Lăsaţi-vă inspiraţi de soluţiile noastre din cauciuc – un material high tech fascinant, cu posibilităţi nelimitate.

www.contitech.de
continental-bg
logo smc

SMC Networks Asia Pacific Pte Ltd

SMC (Sintered Metal Corporation), fondata in Japonia in anul 1959, este compania in jurul careia s-a dezvoltat Grupul SMC, avand drept obiectiv principal "promovarea automatizarii si conservarii energiei in lumea industriala". Grupul SMC a investit enorm in dezvoltarea unui sistem de productie "mondial" pentru a putea asigura clientilor sai termene de livrare cat mai reduse si un service promt si eficient. In Japonia, SMC are 18 centre de productie, cele mai importante fiind amplasate in Soka (13 unitati), Tsukuba (2 unitati), Kamaishi, Yamatsuri si Tohno. Baze de productie importante, au fost construite in Singapore si China (4 unitati de productie). Sistemul este completat cu 8 baze de productie regionale amplasate in Statele Unite (2 unitati), Canada, Italia, Germania, Marea Britanie, Coreea si Australia si cu peste 20 de unitati de importanta nationala in alte tari din Europa, America de Nord si de Sud, Asia si Oceania.

www.smc.com
smc
logo_coverguard

COVERGUARD

Produsele comercializate sub marca Coverguard sunt originale si provin de la producatorul francez specializat in domeniul echipamentelor de protectie personala. Activitatea producatorului a inceput in urma cu peste 50 de ani cand domeniul principal il reprezenta fabricarea manusilor de protectie. In prezent distributia produselor acopera Franta si majoritatea tarilor din Europa, fiind diversificata pe toata gama de produse pentru protectia personala, iar numarul de manusi comercializate este de ordinul milioanelor. Toate produsele sunt certificate pentru Comunitatea Europeana. Produsele sunt de foarte buna calitate si sunt utilizabile in majoritatea domeniilor de activitate, de la productie la servicii. www.coverguard-workwear.com

www.coverguard-footwear.com
Untitled-1

Avocat Montenegro Cristina Elena

Cabinetul de Avocatura Montenegro Cristina Elena se remarca si prin colaborarile de lunga durata, bazate pe incredere si profesionalism cu persoane juridice/fizice care activeaza in diverse domenii conexe activitatii juridice: Notariat Executori judecatoresti Experti contabili/auditori/consultanti fiscali Sanatate si securitate in munca Traduceri autorizate Asigurari Medicina muncii Experti tehnici

http://www.avocat-montenegro.ro/
ela