Ghidaje cu colivie miniaturizate

< inapoi
Zoom colivii

print Ghidaje cu colivie miniaturizate Unităţi de sănii în miniatură Cărucioarele lineare în miniatură cu colivii plane cu role sunt ghidaje din oţel inoxidabil, gata de montaj, ... mai mult

Comanda online
Descriere

print

Ghidaje cu colivie miniaturizate

Unităţi de sănii în miniatură

Cărucioarele lineare în miniatură cu colivii plane cu role sunt ghidaje din oţel inoxidabil, gata de montaj, pentru curse limitate. Au o capacitate portantă, rigiditate şi precizie înaltă la un gabarit redus. Datorită compactităţii lor, acestea înlocuiesc adesea ghidaje care necesită mai mult spaţiu de construcţie. Ghidajele se fabrică la diferite lungimi de cărucioare şi de şine, facilitând astfel construcţii specifice foarte economice.
Cărucioarele în miniatură sunt lagăre liniare conducătoare. Acestea preiau forţe şi momente din toate direcţiile – cu excepţia direcţiei de mişcare, sunt mai rigide decât ansamblele cu bile de recirculare, mai silenţioase în funcţionare şi prezintă o precizie de rulare înaltă.
Acestea sunt adecvate în special pentru curse scurte, mişcări fără frecare, mişcări oscilante la încărcări mari şi au o rigiditate deosebită. Domeniile de utilizare sunt domeniul medical, electrotehnica, robotica şi tehnica de laborator, precum şi aplicaţiile cu condiţii igienice deosebite.

Seturi de ghidaje liniare miniaturizate

Seturile de ghidaje liniare în miniatură cu colivii plane cu role sunt lagăre conducătoare, din materiale inoxidabile, gata de montaj, pentru curse scurte şi se pretensionează la montaj. Aceste ghidaje lineare prezintă o capacitate portantă, rigiditate şi precizie înaltă la un gabarit redus. Prin configurarea variabilă a distanţei dintre ghidaje, elementele se pot adapta simplu la construcţiile adiacente date. Seturile se livrează în diferite lungimi, în funcţie de aplicaţie.
Ele sunt adecvate în special pentru curse scurte, mişcări fără frecare, mişcări oscilante cu sarcini mari şi au o rigiditate ridicată.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Catalog de produse cu sistem de selectare şi consiliere

Catalog