Capete de bară cu întreţinere

< inapoi
Zoom capete de bara i

printCapete de bară cu întreţinere Capetele de bară cu întreţinere se compun dintr-o carcasă şi o articulaţie sferică cu întreţinere. Tija capului de bară are filet exterior sau ... mai mult

Comanda online
Descriere

print

Capete de bară cu întreţinere

Capetele de bară cu întreţinere se compun dintr-o carcasă şi o articulaţie sferică cu întreţinere. Tija capului de bară are filet exterior sau interior. Un înveliş galvanic de zinc protejează capetele împotriva coroziunii.

Capetele de bară preiau forţe radiale în direcţia de tracţiune şi de compresiune. Ele se pretează la încărcări dintr-un sens şi, condiţionat, pentru solicitări oscilante. Capetele de bară etanşate au garnituri cu buze de etanşare pe ambele părţi şi sunt astfel protejate împotriva impurităţilor şi a umezelei.

Capetele de bară conform DIN ISO 12 240-4, din seria de dimensiuni E au articulaţii sferice radiale de tip GE..-DO sau GE..-DO-2RS cu suprafeţe glisante din oţel/oţel, filet interior sau exterior, de dreapta respectiv de stânga şi un niplu de lubrifiere conic conform DIN 71412. Se pot lubrifia ulterior prin niplul de lubrifiere sau prin orificiul carcasei.

Capetele de bară conform DIN ISO 12 240-4 din seria de dimensiuni K au filet interior sau exterior, de dreapta respectiv de stânga şi un niplu de lubrifiere de tip pâlnie conform DIN 3 405.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Catalog de produse cu sistem de selectare şi consiliere

Cruci cardanice